• +31 (0)164 - 247 758
  • info@stsamenwerken.nl

Wat kun je doen bij ons?

Help de wereld een beetje mooier te maken.

Help mee om onze leefomgeving beter te maken! Zorg dat de stad of het dorp er netjes uitzien door mee te helpen met zwerfvuil ruimen, brandgangen schoon te maken of plantsoenen onkruidvrij te maken.
Kom een opleiding volgen tot beveiliger bij onze toezichthouders en spreek hangjongeren aan die onrust veroorzaken in woonwijken en zorg daarmee voor een beetje meer veiligheid op straat.
Draag je steentje bij aan een beter milieu en werk in onze demontagewerkplaats mee met demonteren van afgedankte elektronische apparaten. We halen daar zoveel mogelijk verschillende onderdelen uit, want bijna alles kan weer opnieuw gebruikt worden.
Of lever een bijdrage aan een minder chaotisch straatbeeld door de fietsparkeerterreinen in de stad mee op te ruimen.
Leer hoe je oude fietsen kunt opknappen zodat ze weer opnieuw kunnen worden gebruikt.
Er is zoveel wat je bij ons kunt doen, we hopen je snel te mogen ontmoeten!

Buiten werken

Als je graag buiten wilt werken zijn onze zwerfvuilploegen misschien wel iets voor jou. Voor de gemeenten Steenbergen en Woensdrecht werken we dagelijks hard om de straten in de verschillende dorpen en kernen vrij te maken van weggegooide frisdrankblikjes, plastic zakjes, papier of andere troep. Met een ploeg van een man of vier klaar je samen de klus. Werk waarvoor veel waardering bestaat in de samenleving, omdat door de inzet van de buitenploegen de wereld er weer een stukje mooier uitziet.

12