• +31 (0)164 - 247 758
  • info@stsamenwerken.nl

Persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling.

We bieden een uitgebreid scala aan werksoorten. De werkzaamheden vinden zowel binnen als  buiten plaats. Het soort werkzaamheden dat onze deelnemers uitvoert sluit altijd aan bij hun persoonlijke mogelijkheden. Uiteraard heeft hij of zij daar zelf ook een stem in. We vinden het belangrijk dat mensen zich bij ons thuis voelen en het naar hun zin hebben. Voor sommige van onze mensen is het een straf om binnen te moeten werken, zij kunnen daar letterlijk niet tegen. Deze deelnemers worden nooit op onze demontageafdeling ingezet of op ander werk wat binnen gedaan moet worden. We laten hen altijd op een van de buitenprojecten werken. Andere mensen kunnen of willen niet in (grote) groepen werken. Daartoe worden ze niet gedongen, speciaal voor hen creëren we aparte prikkelarme werkplekken. Voorop staat de persoonlijke ontwikkeling van onze deelnemers. Ontwikkeling binnen de eigen mogelijkheden. Daarbij zijn we er ons sterk van bewust dat voor een aantal van onze deelnemers geldt dat zij zich niet verder kunnen ontwikkelen. We richten ons er dan op om in ieder geval het niveau van hun persoonlijke mogelijkheden bij binnenkomst, te consolideren.Voor anderen geldt dat zij na een lange weg uiteindelijk misschien een plaats op de arbeidsmarkt weten te verwerven. Geen traject is hetzelfde. Maar ongeacht de uitkomst van het ontwikkelingstraject het welzijn van onze cliënten zal te allen tijde voorop staan.Deze aanpak leidt ertoe dat ook andere maatschappelijke organisaties in de regio cliënten bij ons plaatsen.
 

 

admin