• +31 (0)164 - 247 758
  • info@stsamenwerken.nl

Bruggen bouwen!

Bruggen bouwen!

Stichting Samen Werken heeft al meerdere klussen uitgevoerd in het kader van Social Return On Investment. De term SROI betekent dat een opdrachtnemer van een overheidsorgaan, bijvoorbeeld een gemeente, een bepaald percentage van de aanneemsom inzet voor mensen met een grote afstand van de arbeidsmarkt.
In het verleden hebben onze Toezichthouders bijvoorbeeld dagelijks gesurveilleerd op bouwterreinen in de gemeente bergen op Zoom, hebben onze medewerkers de wekelijkse schoonmaak van bouwketen voor hun rekening genomen, of ervoor gezorgd dat de bouwput opgeruimd werd.
Hieronder kunt een filmpje bekijken van een SROI- klus die we in 2017 hebben gedaan voor Dura Vermeer. In opdracht van de gemeente Bergen op Zoom hebben zij een nieuwe balustrade voor het viaduct over de A58 gerealiseerd. De balustrade is geïnspireerd op het landschap van de Brabantse Wal.In het filmpje is te zien hoe onze medewerkers de verschillende panelen assembleren.

 

 

 

 

admin