• +31 (0)164 - 247 758
  • info@stsamenwerken.nl

Demontage

Demontage

Stichting Samen Werken houdt zich al bijna sinds haar oprichting in 1991 bezig met de demontage van elektrische apparaten. Waren dat vroeger vooral computers tegenwoordig demonteren we alles waar een stekker aan zit behalve, televisies en koelkasten. Momenteel halen we erg veel printers uit elkaar in opdracht van een in Bergen op Zoom gevestigd reparatiebedrijf van printers en camera’s. Het is belangrijk om tijdens het demontageproces zoveel mogelijk verschillende componenten te scheiden: elektromotoren, printplaten, glas, kunststof, bedrading etc Hoe fijnmaziger er wordt gedemonteerd des te groter onze bijdrage aan de circulaire economie.

WEEELABEX
De Europese Unie verlangt van demontagebedrijven dat zij gecertificeerd zijn conform het Waste Electric and Electronic Equipment LABel of EXcellence eisenpakket.  We zijn druk bezig met dit certificeringstraject en hopen de audits in oktober van dit jaar te kunnen afronden.
WEEELABEX is een managementsysteem dat afvalstromen gedetailleerd in kaart brengt. Alle verwerkers in de keten zijn verplicht aan de WEEELABEX- normen te voldoen.

 

Heeft uw bedrijf kapotte of oude elektrische apparaten dan halen we ze graag bij u op. Stuur uw mail naar: info@stsamenwerken.nl   of bel ons: 0164  24 77 58.

Wilt u graag nadere informatie over wat Stichting Samen Werken voor uw bedrijf kan betekenen klik dan hier voor een vrijblijvende offerte.

admin