• +31 (0)164 - 247 758
  • info@stsamenwerken.nl

Werk is de beste zorg!

Werk is de beste zorg!

Werk is de beste zorg!

Deze kreet staat voor ons als een huis. Bij Stichting Samen Werken leer je werken met behoud van je uitkering. Werken is belangrijk en niet alleen omdat je er geld mee kunt verdienen. Bedenk hoe je dag eruit ziet als je gaat werken. Je wordt ’s morgens wakker en er is een reden om je bed uit te gaan: je moet naar je werk. Werken geeft je een dagritme en biedt je structuur. Tijdens het werken ervaar je vriendschap van collega’s, je voelt je met hen verbonden. Je hoort hun verhalen, en andersom vertel je jouw verhalen. Waar nodig help je elkaar. Het is fijn te ervaren dat je belangrijk bent voor het werk en voor je collega’s. Je hoort erbij!

 

In een warme en veilige omgeving leer je hoe je jouw talenten kunt inzetten om zelfstandig je weg te vinden in het leven. Wat je niet kunt is onbelangrijk, het gaat erom te ontdekken  welke speciale mogelijkheden jij wel hebt en hoe je die kunt ontwikkelen. Het draait om vertrouwen in jezelf, om zelfverzekerdheid en weer zelf verantwoordelijkheid durven dragen.

 

Voel je thuis bij ons en ervaar dat je meer kunt dan jezelf voor mogelijk houdt!

 

admin