• +31 (0)164 - 247 758
  • info@stsamenwerken.nl

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Graffiti- verwijdering

 

Graffiti op gebouwen en straatmeubilair vormt nog altijd een bron van irritatie. Sinds 2008 heeft Stichting Samen Werken de beschikking over medewerkers die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van graffiti van gebouwen, meterkasten, parkeermeters en andere objecten.

Het verwijderen van de spuitbusverf gebeurt met milieuvriendelijke producten op basis van sinaasappelschillen. Door het gebruik van deze middelen worden de muren van gebouwen of de verflagen op objecten niet aangetast.

Graffiti- verwijdering wordt uitgevoerd in opdracht van een gemeente, maar er bestaat ook de mogelijkheid dat particuliere woningbezitters gebruik maken van onze diensten. Deze mogelijkheid wordt hier expliciet vermeld, omdat er vaak woningen in een stads- of dorpscentrum door graffiti  worden ontsierd die particulier eigendom zijn. Een aantrekkelijk centrum is van economisch belang, Stichting Samen Werken wilt particulieren daarom, wellicht i.s.m. de gemeente tegen een gunstig tarief haar diensten aanbieden.

admin