• +31 (0)164 - 247 758
  • info@stsamenwerken.nl

De Week van de Gezondheid

De Week van de Gezondheid

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen met een Week van de Gezondheid. In samenwerking met de GGD West-Brabant is er in de week van 14 januari een gevarieerd aantal workshops geweest. Onze deelnemers konden deelnemen aan lessen gezond koken, tai chi, yoga, schilderen, opvoeden en nog veel meer. Het enthousiasme bij zowel onze deelnemers als bij de trainers die de workshops gaven was enorm.

Concentratie tijdens de workshop tai-chi.

Reden genoeg om met de GGD in gesprek te gaan over een vervolg. Dat overleg heeft ertoe geleid dat de F!tfabriek vanaf 28 maart wekelijks bewegingslessen zal gaan verzorgen op onze locatie. Daarnaast zal de GGD zelf maandelijks workshops verzorgen met gezondheidsthema’s. De eerste workshop van de GGD staat ook op 28 maart gepland en zal gaan over vaccinatie.
We hopen op een lange en vruchtbare samenwerking met GGD en F!tfabriek. Dat past binnen onze doelstelling om onze mensen activiteiten te bieden waaraan ze plezier beleven, maar die ook bijdragen aan hun zelfredzaamheid.

admin