• +31 (0)164 - 247 758
  • info@stsamenwerken.nl

Doel

Doel

Het stimuleren tot zelfredzaamheid om deel te nemen aan de samenleving, door het aanbieden van sociale activering voor mensen zonder of onduidelijk arbeidsmarktperspectief middels maatschappelijk nuttige werkzaamheden.

Stichting Samen Werken biedt haar deelnemers sociaal en maatschappelijk nuttige werkzaamheden, die zichtbaar bijdragen aan de leefbaarheid in de samenleving. Voor Stichting Samen Werken staat de deelnemer te allen tijde centraal.  Stimulering van de persoonlijke ontwikkeling moet de kansen op de meest optimaal haalbare participatie vergroten.
We geloven sterk in werk als de beste zorg. Hierbij heeft Stichting Samen Werken de stellige overtuiging dat ketensamenwerking essentieel is bij het bereiken van haar doelen.

 

 

 

admin