• +31 (0)164 - 247 758
  • info@stsamenwerken.nl

Dranghekken Woensdrecht

Dranghekken Woensdrecht

Stichting Samen Werken beheert in opdracht van de Gemeente Woensdrecht dranghekken en vlaggenmasten hieronder leest u hoe dranghekken kunt huren.


DRANGHEKKEN HUREN. HOE WERKT DAT?

Organiseert u een evenement waar dranghekken, vlaggenmasten en/of tentoonstellingsborden voor nodig zijn? U kunt deze materialen huren via Stichting Samen Werken (SSW).
Voorkom teleurstelling en reserveer uw aanvraag tijdig ; bij voorkeur minimaal anderhalve maand van tevoren.

Reserveren en boeken.

Als u dranghekken (we hebben twee aanhangwagen met 60 zware, een aanhangwagen met 100 lichte en 30 “losse” hekken) of  tentoonstellingsborden (maximaal 6) wilt huren, stuur u een e-mail naar info@stsamenwerken.nl met de gewenste artikelen en data.

U krijgt dan de juiste formulieren die u volledig ingevuld moet terugsturen.

U krijgt z.s.m. een bevestiging of een bericht dat uw bestelling niet lukt. In dit mailtje staat ook de kosten en verdere procedures.

U kunt ook contact opnemen met Jurgen Tromp, 06-10936467 of 0164-247758 , maandag t/m donderdag van 10:00 tot 15:00 uur

Huurperiode

De maximale huurperiode is 7 dagen. Indien u de dranghekken en/of vlaggenmasten voor een langere periode wilt u huren dan dient u dit vooraf aan te geven.

Ophalen en terugbrengen

Voorkom dat u voor een gesloten deur staat. Maak voor het ophalen en terugbrengen van de materialen een afspraak maken met de heer Sybrand Verweij, hij is bereikbaar via de receptie van SSW: 0164 – 247758 of mobiel onder nummer 06 – 14 47 05 63.
U kunt de materialen één werkdag voor het evenement ophalen op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 09.30 uur.
De eerste werkdag na het evenement worden de materialen terug verwacht bij het zoutdepot. Terugbrengen kan op maandag tot en met vrijdag van 15.30 uur tot 16.00 uur. Maak eerst weer een afspraak met de heer Sybrand Verweij.

Bijzonderheden

De dranghekken zijn alleen bedoeld om aan te geven tot waar het publiek mag komen. De hekken mogen niet gebruikt worden om straten mee af te sluiten. Hiervoor heeft u een verkeersdranghek nodig. Conform afspraak worden de materialen alleen beschikbaar gesteld aan evenementen in de gemeente Woensdrecht. Uw aanvraag dient dan wel tijdig binnen te zijn bij Stichting Samen Werken.

De wagens met dranghekken worden geleverd inclusief verlichtingskabels en disselslot.

N.b.: De dranghekken kunnen alleen gehuurd worden door organisaties en verenigingen die in de Gemeente Woensdrecht zijn gevestigd. Het is daarom van belang dat u op de betaalpagina boven het kopje “uw bestelling” aanvinkt of uw organisatie uit de gemeente Woensdrecht afkomstig is